Friday, November 11, 2011

Saya Mahu Jemputan Ke MC PITCH
Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, duko ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis..

Maklumat lanjut?
Sila klik banner okeh!

3 comments:

 1. Terima kasih kerana sudi menyertai MC PITCH ini ya.. Nantikan jemputan anda tidak lama lagi.. Semoga anda dapat merialisasikan cerita anda menjadi sebuah Drama, novel ataupun Filem ya.. =)

  ReplyDelete
 2. Salam ziarah..Good Luck! Sudah follow...:) Follow semula boleh? :)

  ReplyDelete
 3. Tahniah anda terpilih untuk menerima jemputan ke MC PITCH yang akan berlangsung pada 17hb Nov 2011.. maklumat lanjut sila klik di sini http://www.bicaramakdara.com/2011/11/11-blogger-yang-berjaya-mendapat.html

  Tahniah dan kita berjumpa di sana ya..

  ReplyDelete